Vågigt, lockigt och krulligt

Rosanna, Caroline, Nathalie och Emma är speciellt inriktade på texturerade hår - vågigt, lockigt och krullig. Alla tar emot nya kunder i mån av tid.

Vi utför klippningar främst i torrt hår skräddarsydda för din textur. Det är därför viktigt att ditt lockmönster syns väl eller så bra det går när du kommer till din bokade tid. Det bör inte ha varit hårt uppsatt i en snodd innan klippning eller ha gått för lång tid efter senaste tvätt.

Vi kan även göra slingor efter ditt lockmönster och kan självklart även helfärga ett texturerat hår. Olaplex ingår i alla våra färgbehandlingar. Vi konsulterar alltid innan vi påbörjar en behandling för att kunna tillgodose vad just ditt hår klarar av eller behöver.

Är du ute efter en bruduppsättning på ditt naturligt lockiga hår ber vi dig först göra en förfrågan via mail, telefon eller Instagram.

Kontakta oss

Curly Girl Method

På salongen har vi dessutom godkända produkter speciellt för dig som utövar "curly girl method". Då jobbar vi främst med produkter från de svenska märkena Bruns, Björk och Lebay, men även Original minerals och Olaplex har flera godkända cgm-produkter.

När du kommer till oss får du alltid råd och tips för hur du ska ta hand om dina lockar och vilka produkter som passar ditt hår. Nämn gärna till din frisör vid besökets början om det är viktigt att det bara används Cgm-godkända produkter i ditt hår.

Boka tid för texturerat hår

Viktigt! Om du ska boka en tid för texturerat hår kan du göra det via Bokadirekt.se, du kommer dit genom att klicka på "BOKA TID" här nedan. Välj först vilken frisör du vill gå till under fliken personal, sedan väljer du vilken tjänst du vill boka, det finns alltså en egen kategori för "Lockigt hår".

Det är Rosanna, Caroline, Nathalie och Emma som är utbildade och utför dessa tjänster. Om du inte hittar någon tid i kategorin "Lockigt hår" så betyder det att vi är fullbokade. Boka alltså inte under någon annan kategori för då hamnar du kanske hos "fel" frisör eller så blir det för lite tid avsatt för vad vi faktiskt behöver.

Vi har inga bestämda dagar eller tider när vi släpper tider för bokningar, det lättaste sättet att hålla koll på när vi släpper tider är att följa oss på Instagram där vi lägger ut infon.

Vid frågor och funderingar direkt till Rosanna, Caroline, Nathalie eller Emma så når du oss enklast via våra Instagram där du även kan se mer av våra jobb:
Rosanna: @kamibyrosanna
Caroline: @hairstylist.caroline
Nathalie: @frisornattis
Emma: @avaraemma_hair

Boka tid