Om oss som jobbar här

Jag som driver salongen heter Rosanna och kan det här med hår! Jag har tio års erfarenhet på cv:t och ett gesällbrev i grunden, nu står jag stolt och glad i min egen salong, KAMI, som betyder hår på japanska. När du kliver innanför dörren på min salong hoppas jag att du kan släppa allt och bara njuta av en härlig KAMI-upplevelse. Visst är det så att vi är bra på olika saker och min är att ta hand om dig och ditt hår. Låt mig göra det jag älskar, att skapa i hår, känn dig trygg i mina händer, luta dig tillbaka och njut!

Sedan augusti -17 jobbar Helena i salongen. Hon är en superduktig kreatör som har jobbat som frisör och egen företagare i åtta år. Helena har stor erfarenhet inom färg och klippning och har Björn Axens egen frisörutbildning i grunden. Hon hjälper dig mer än gärna!

Från och med januari -19 så finns Sofia på KAMI. Hon är en jätteduktig frisör och makeup-artist. Sofia har jobbat i branschen i elva år, och hunnit med en hel del spännande så som frilans för fotograferingar och utbildare inom hårförlängning. Tveka inte att boka tid hos denna hårkonstnär!

Vi har alla olika prislistor med tanke på erfarenhet och olika tid av eget företagande, men vi alla är riktigt bra på det vi gör, det är ett som är säkert!

Välkommen till oss på KAMI!

/Rosanna, Helena, Sofia