Om oss som jobbar här

Vi är ett gäng kreativa tjejer som alltid ger vårt bästa och vill att varje enskild kund ska lämna salongen nöjd och tillfredsställd.
Vår önskan är att du ska känna dig trygg i våra händer, kunna luta dig tillbaka och njuta av en skön upplevelse.

Rosanna: Grundare av KAMI och driver salongen sedan fem år tillbaka, är just nu till största del mammaledig. Har gjort 15 år i yrket och kommer inte sluta än på ett tag. Med ett gesällbrev i grunden och kärleken till yrket så har det fått mig att vilja utföra varje klippning och färgning till ett gediget hantverk. Jag älskar att skapa och jag älskar att möta människor.

Just nu jobbar jag mycket med lockiga hår främst utifrån Curly girl-metoden. Målet för alla som önskar bära sina lockar är att ta fram dom naturliga lockarna i håret genom rätt klippning och styling. Har även inriktat mig mycket på blekningar och blonda hår och gjort många bröllop och bruduppsättningar genom åren. Jag har ett utarbetat koncept för detta med en fantastisk makeup-artist vid namn Lina Beu.

Instagram: @kamibyrosanna

Helena: Vår egna glädjespridare och duktiga hårkreatör. Grym på snygga herrklippningar och ger sig inte förrän det är perfekt. Tio år i branschen och har Björn Axéns egna frisörutbildning i grunden. Lika bra på färgning som klippning. En konstnär både på jobbet och privat!

Emma: Har jobbat 20 år som frisör, med andra ord är hon väldigt erfaren i yrket! Emma är utbildad färgtekniker och har jobbat på flera prestigefyllda salonger genom åren. Hon älskar verkligen att både klippa och färga, hon gör det med en fingertoppskänsla och trendsäkerhet du inte hittar vart som helst! Dessutom är hon vår egen hairtalk-specialist (hårextensions), samt jätteduktig på att klippa lockigt hår.

Instagram: @avaraemma_hair

Caroline: Har jobbat tre år i Los Angeles med makeup och hår. Där gjorde hon många jobb inom mode och filmbranschen vilket hon även har tagit med sig hem till Sverige där tiden utanför salongen går till frilansande för just det ovannämnda. Fantastisk makeup-artist, är en riktig hejare på att klippa just lockiga hår och är den som har inspirerat oss andra att bli bättre på det. Hon är expert inom Curly girl-metoden och tar hand om dina lockar precis som hon skulle ta hand om sina egna.

Instagram: @hairstylist.caroline

Nathalie: Vårt senaste tillskott speciellt värvad för att kunna ta emot kunder med texturerat hår. Nathalie möter dig med ett leende och har nära till skratt. Nathalie är som sagt speciellt utbildad inom texturerat hår, men även jätteduktig på färgningar och håruppsättningar. Driven, noggrann och med stor glädje till yrket hjälper hon dig gärna.

Instagram: @frisornattis

Salongen: Besök och följ gärna salongens Instagram för att se mer av våra jobb och info, bland annat när vi släpper tider.

Instagram: @kamibyros