Om oss som jobbar här

Rosanna: Grundare av KAMI och driver salongen sedan fyra år tillbaka. Har snart gjort 13 år i yrket och kommer inte sluta än på ett tag, även om jag just nu är till största del är mamma och mammaledig. Har ett gesällbrev i grunden och kärleken till yrket har fått mig att vilja utföra varje klippning och färgning till ett gediget hantverk. Jag älskar att skapa och jag älskar att möta människor.

Har inriktat mig mycket på blekningar och blonda hår, är även starkt inriktad på bröllop och bruduppsättningar. Min önskan när du kommer till mig är att du ska känna dig trygg i mina händer, kunna luta dig tillbaka och njuta av en skön upplevelse.

Helena: Vår egna glädjespridare och duktiga hårkreatör. Grym på snygga herrklippningar och ger sig inte förrän det är perfekt. Tio år i branschen och har Björn Axéns egna frisörutbildning i grunden. Lika bra på färgning som klippning. En konstnär både på jobbet och privat!

Emma: Har jobbat 20 år som frisör, med andra ord väldigt erfaren i yrket! Emma är utbildad färgtekniker och har jobbat på flera prestigefyllda salonger genom åren. Hon älskar verkligen att både klippa och färga, och hon gör det med en fingertoppskänsla du inte hittar vart som helst!

Carolin: Har jobbat tre år i Los Angeles med makeup och hår. Där gjorde hon många jobb inom mode och filmbranschen vilket hon även har tagit med sig hem till Sverige där tiden utanför salongen går till frilansande för just det ovannämnda. Fantastisk makeup-artist, är en riktig hejare på att klippa just lockiga hår och är dessutom fransstylist. Jobbar även mycket med löshår, extensions och peruker.

Ida: Har snart 13 år i branschen med ett toppen-CV! Utbildad färgtekniker och vann 2014 årets frisör för afro-hår, både kategorierna för kvinnliga- och manliga. Dessutom har hon varit nominerad två gånger till årets nykomling & årets team samt tävlat i Wella trendvision. Med andra ord gillar hon att tävla och är inte rädd för nyskapande och trendiga klipp!

Ida jobbar gärna med de mest färgstarka kulörer, är det blått eller rosa du är ute efter? Då har du kommit rätt. Hon är här för att skapa snygga frisyrer och att göra just dig nöjd och glad!