Om oss som jobbar här

Vi är ett gäng kreativa tjejer som alltid ger vårt bästa och vill att varje enskild kund ska lämna salongen nöjd och tillfredsställd.
Vår önskan är att du ska känna dig trygg i våra händer, kunna luta dig tillbaka och njuta av en skön upplevelse.

Rosanna: Grundare av KAMI och driver salongen sedan fyra år tillbaka. Har gjort 13 år i yrket och kommer inte sluta än på ett tag. Med ett gesällbrev i grunden och kärleken till yrket så har det fått mig att vilja utföra varje klippning och färgning till ett gediget hantverk. Jag älskar att skapa och jag älskar att möta människor.

Just nu jobbar jag mycket med lockiga hår främst utifrån Curly girl-metoden. Målet för alla som önskar bära sina lockar är att ta fram dom naturliga lockarna i håret genom rätt klippning och styling. Har även inriktat mig mycket på blekningar och blonda hår och gjort många bröllop och bruduppsättningar genom åren. Jag har ett utarbetat koncept för detta med en fantastisk makeup-artist vid namn Lina Beu.

Helena: Vår egna glädjespridare och duktiga hårkreatör. Grym på snygga herrklippningar och ger sig inte förrän det är perfekt. Tio år i branschen och har Björn Axéns egna frisörutbildning i grunden. Lika bra på färgning som klippning. En konstnär både på jobbet och privat!

Emma: Har jobbat 20 år som frisör, med andra ord är hon väldigt erfaren i yrket! Emma är utbildad färgtekniker och har jobbat på flera prestigefyllda salonger genom åren. Hon älskar verkligen att både klippa och färga, hon gör det med en fingertoppskänsla och trendsäkerhet du inte hittar vart som helst! Dessutom är hon vår egen hairtalk-specialist (hårextensions).

Carolin: Har jobbat tre år i Los Angeles med makeup och hår. Där gjorde hon många jobb inom mode och filmbranschen vilket hon även har tagit med sig hem till Sverige där tiden utanför salongen går till frilansande för just det ovannämnda. Fantastisk makeup-artist, är en riktig hejare på att klippa just lockiga hår och är den som har inspirerat oss andra att bli bättre på det. Hon är expert inom Curly girl-metoden och tar hand om dina lockar precis som hon skulle ta hand om sina egna.